Wednesday, January 14, 2009

Petua Menghilangkan Kecewa

kepada sesiapa yg rase diri die kecewa
ha leh guneN petua di bwh...hehe
klu dh rase x tertanggung la rase kecewa tuh....
selamat mencube........


1. Terjun Bangunan
Carilah reban ayam kat belakang rumah tu dan terjunlah daripada bumbungnya. Untuk keselamatan, letakkan tilam pada tempat yang anda hendak terjun.

2. Gantung diri
Gunalah benang atau tali atau pun getah yang mudah putus untuk menggantung kan diri anda. Untuk keselamatan , jangan gantung leher anda tapi kalau boleh ikat dekat tangan atau pun pinggang yang mana selesa dan terjun.

3. Hiris tangandengan pisau
Ambil pisau plastic yang diberi percuma masa anda membeli ‘birthday cake’. Untuk keselamatan supaya tidak luka pakailah sarung tangan.

4. Berdiri di tengah-tengah jalan raya
Lakukan hanya apabila jalan itu betul- betul lengang. Lebh baik kalau berdiri di tengah-tengah jalan mati atau jalan untuk pejalan kaki. Sebagai keselamat an tentukan tiada orang di situ.Anda boleh juga melanggar kendera an yang sedang parking

5. Tembak diri
Tak payah susah-susah cari pistol betul sebab nanti anda kena tangkap Polis. Beli aje pistol mainan yang banyak di jual kat pasar malam. Carilah yang ada bunyi supaya Nampak ‘real’ sikit! Untuk keselamatan cari baju kalis peluru!

6. Telan Pil tidur Boleh saja,
tapi pastikan anda telan dua biji saja. Untuk keselamatan makan mengikut syor yang di bagi Doktor, 2 biji sebelum anda masuk tidur. Gerenti anda akan lena dan bangun pagi ‘fresh’.

4 comments:

isha said...

Nice one gal....By the way i am Isha from india.I found your name in one of my friend's Blog.i have already added you in my blog roll if you dont mind please add me in your blogs friends list..LET US SHARE OUR EXPERIENCES.Bye takecare friend.And see you in next post...

ihsan_huhu said...

nice one too gal... lol
apsal skema sgt org atas nih

AyanaAsham said...

eh huhu
biaq pila die...
x bek dok mNgate kat org....

AyanaAsham said...

to Ms.Isha
thank for view my blog
is ok for me if u want to share ur experience with me..
keep in touch

:: ThE FoLLoWeRs ::