Friday, November 13, 2009

sesuatu untuk menyambung sesuatu itu!



aku jumpa ni time dok mengusha blog org semalam
menarik juga kisah dua orang ini yang aku baca
excited betul yang si lelaki
ingat kan perempuan je wat list bila time nak kawen...

so aku kena mulakan sesuatu itu yg tertangguh semalam
wish me luck ok



13 comments:

panggil aku shEh said...

ahhh! nk kawen skang jugak..
tanak dh stadi..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

w a n a said...

actually kan laki ni leh tahan dia pny preparation. jgn xtaw!!! hehehe. mcm nak compare wana n bf, dia lg teliti dlm segala2nya. huhu.
2 la hakikatnyaa sbnrnyaa. =)
kan kan..??
memg xdpt dinafikan. dunia skg dh len, xmcm dulu. sape2 pun sama je dlm hal2 kawen ni. it depends.. *______*

mazhad said...

wah...korg ingt laki xksah ka.tapi mostly hanya pk n xtulis dlm list.

mazhad said...
This comment has been removed by the author.
mazhad said...
This comment has been removed by the author.
AyanaAsham said...

Miss Asheh~klu mu kawen ilgla title miss..hahahaha
awat tetiba nak kawen.hari tu cookie nak kawen ni kamu plak!aihhhh

stadi2~dah last ni :)

AyanaAsham said...

cik wana~tau xpe almaklum la die nak kawen dengan buah hati pengarang jantung

tapi mmg patut pun wat list...x susah di kemudian hari.

AyanaAsham said...

mazhad~of coz la kena kesah nak2 time nak kawen...hehe
tp jarang jumpe org wat list...


ape pasal 2 komen didelete..pelik+musykil
knp ek dorg tersalah tulis ke!

ihsan_huhu said...

aiseh.. nih yg mls nk kawen nih

xpon kawen kat siam je r

AyanaAsham said...

ai kate xnak kawen
tapi nak kawen kat siam plak

suda la huhu~xyah nak nafikan...hahaha

MuhD NoR AzyM said...

Hmm..bagus apa kalau dah ada niat awal2..
Early preparation is good..hehe

ihsan_huhu said...

ble plk aku kate xnk kawen nih? laki yg gile je xnk kawen hahahaa

AyanaAsham said...

En AzyM~betul2 sy setuju....hehe


Huhu~abeh ko yg kate malas nak kawen...cet
dah tau dah ayt tu yg ko bagi...wuaahaha

:: ThE FoLLoWeRs ::