Monday, July 20, 2009

memang ia sangat penting

n3 ini ditulis berikutan
kesukaran housemate ku
untuk pulang ke puncak alam
aku kesian plak kat die coz terpaksa menunggu lame
di Klang Central
kenapa tiada org sedar yang
perkhidmatan transport amat la
penting kat puncak alam ni



n3 ini juga di tulis berikutan
si CBY yang kami panggil cubby
telah ditukar dengan WHL
yg mempunyai kuasa engine yang sangat dasyat
tetiba rindu plak sama si Cubby
ntah ape la keadaan beliau skrg
telah di rawat atau belum ya



ini adalah si Cubby
tuan punya: Kak Ainaa tercyg....



n3 ini juga di tulis
kerana aku bimbang jika suatu hari nanti
dalam keadaan yg terdesak
aku amat memerlukan khidmat pengangkutan itu
adakah ia akan menyukarkan aku
ataupun tidak



n3 ini di tulis lagi berikutan
aku dengar cerita
bahawa di puncak alam
hanya 2 bus disediakan
untuk semua student kat sini
berulang alik dari shah alam dan puncak alam
ahaiiiiiiiiz...




9 comments:

{Suria Muhammad} said...

i miss chubby too!
and all of u 3!

panggil aku shEh said...

aha!
mmg pon.. dah la mknn tak sedap
nape tukar ngn whl lak wei??

ooo..patutla aku nmpak ade housemate ko nek moto ek!

AyanaAsham said...

to Cookie:
me 2 ok
lame la x jumpe kamu
huhuh windu la

to Asheh:
haha aku buke pose mkn lauk kat pasar mlm hari ni
not bad sodap gak
tapi klu hr2 bangkrup doh

x la cby ditukar untuk dirawat berikutan viper yg mengalami kerosakkan.hehe
olo ko ni kami bkn pi clz nek keta pun...
same cam hampa gak jalan kaki nek tangga
umi n 2R mmg nek moto.

joegrimjow said...

akak ku pon di puncak alam
nak pergi sana nanti!

AyanaAsham said...

to joegrimjow:
oh ye really
mehla......hihihi

ihsan_huhu said...

ape yg bes kat puncak alam tuh?

AyanaAsham said...

To Huhu:
yg best nya udara nya kot
cam kat genting mby
hahaha
or mby hantu altantuya.

mas said...

hehe..miss cby too =p

e p i x ____ said...

puncak alam mmg jarang ada bus.
dulu pernah belajar kat puncak perdana,setiap 1jam bus datang..kadang2 tak datang langsung :)

:: ThE FoLLoWeRs ::