Friday, July 10, 2009

yaya tetiba kena penyakit rindu rinduan

wah agak panjang jugak title kali ini berbanding kebiasaan.
tetiba penyakit rindu datang menjelma
ini mesti sebab si ain call semalam
aduh....
memang lumrah kot kalau dah duduk di kejauhan begini
ayat yang tuan rumah gunakan kali ini plak agak berbunga2
ahakz kenapa plak ni, ape kes dengan tuan rumah kali ini
tuan rumah tetiba teringat pada empat org anak buah tuan rumah jerk
tapi tak terkilan pun coz sempat berjumpa dan bermain dengan dorang time cuti sem baru ni...



ini adalah Nur Qurratu Ain
anak buah pertama tuan rumah
sangat nakal dan mengada cket,ye cucu sulung.
ceh sangat gelatat juga..




ini plak Muhd Akid Akram
anak buah kedua tuan rumah.
tak lame lagi leh jalan la si akid
skang pun dah nek walker..





ini adalah Muhd Danish Hazid
anak angah tuan rumah
sangat cumel orgnya
suke nak men je kejanya





ini adalah anak buah bongsu tuan rumah
buat mase sekarang la...
namenya Nur Qaseh Qalisya
sangat cumel kan
sangat baik budaknya
sangat suka berjalan
suka naik kereta time nak jalan...hehehe macam2 kan



ketika menaip n3 ini tetiba jerk......
tuan rumah sempat menyaksikan keindahan tuhan
kat puncak alam ni time waktu senja
hanya satu yang terungkap



Subahanallah......
nanti tuan rumah uploadkan pic nya ye.....
see ya in the next n3
assalammualaikum.......

9 comments:

LALA said...

comelnye ank buah awk.....geram sgt tgk..huhuhuhu...

AyanaAsham said...

to lala: tau xpe

azuan said...

huk3..
ramainye.....

AyanaAsham said...

to azuan: ramai kan lebih meriah...hihih

ihsan_huhu said...

owh i miss u too

waalaikumsalam

panggil aku shEh said...

chumilnyer bebudak tu............

AyanaAsham said...

to huhu: ape kes hg ni...

to Asheh: mmg cumel kan...sampai aku terkena penyakit windu dah ni....hahha

Eazy Izzuddin said...

comelnyew
xD

AyanaAsham said...

to Eazy: hehe tenkiu2x

:: ThE FoLLoWeRs ::