Saturday, March 07, 2009

TAG

~TAGGED FROM CIK LALA~

Assalammualaikum wbt.

I was tagged by Cik lala..iaitu daku punye new blog member…dengan trademare chipsmore beliau..sila la berkunjung ke blog beliau.

http://lalayawyaw.blogspot.com

kata beliau lagi tagged ini ditujukan kepada new blogger…ha itu dakula tu..

Here are the rules


List the rules on your blog.

Share 7 facts about yourself on your blog.

Tell 6 unspectacular quirks of yours.

Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to
their blogs.

Link the person who tagged you.

Leave a comment for each blogger.

what is the purpose for tagging people this time, is only to know exactly who are my frens ..hehe


~THE RULES~

1. permulaan yang baik sebelum korang semua
masuk blog daku bacelah bismillah and berila salam k.


2. kalau korang semua nak beri komen..silakan
tp klu nak menyemak kat komen daku
dgn perkara tidak berpaedah…baik betulkan niat korang.


3. it is because, this is my blog…lantak daku la nak omong ape pun.
Please respect my blog ok.


4. then, bile korang dah masuk blog ni,
korang kena la jerit2 cket kat shoutbox daku k..
tu pun klu korang nak feedback dari daku lor..so daku akan check out your blog.


5. Bacela entry daku dengan seikhlas hati k.


6. hah korang tagged la daku lagi ek…
Daku memang suke sgt wat tagged ni…hahaha
Aduih gurau jerk. Macam la daku dah xde keja len agaknye…
insyaAllah daku akan jawab..tp jgnla bebanyok sgt k.


7. akhirnya for the last rules
masuk blog daku mesti hepi2 k.
daku x suke org sedih-sedih
rezeki lari nanti.


Korang sebenarnya kan
Daku x suke sgt ikut rules.

Kui kui kui kui.


~THE ME~


1. Daku dikenali dgn panggilan yana, and
blogger2 ramai yang panggil AYANA
sebab ramai sgt la name yana…hehe
Tapi my maa n abah bagi name

NOR MAZLIYANA NOR SHAM

ade orang kate name aku panjang. Ye kerXla panjang macam bdk2 sekarang kan..

2. anak ke empat dari lima adik beradik Dalam erti kate len.Anak bongsu perempuan
Ade org kate daku manje
Hello angah daku lagi manje even die dah kahwin tau.


3. Daku sangat sayang daku punye family...sayang sangat
family first ok.

4.kalau weekend suke stay kat umah jerklayan tv or music. .
tp klu dah start jalan langsung x hengat duniawi..

5. daku seorang yang suke makan kuat tido
erm sebut pasal makan lapo la plak
hohoho

6. kalau ade mase lapang daku suke pegi manceng
Of cos la paksa abah daku join.


~UNSPECTACULAR QUIRKS~


pekebenda la nih.

1. Daku suke aktiviti lasak…ade orang x pecaye tau

2. Nak sgt men futsal tp xde org nak join.

3. Anak sedare x panggil auntie tp just call me YAYA

4. Daku x percaye kat lelaki. Sebab dorang penipu…tp memangla x semua

Dah malas pk….


~TAG WHO?~

yeah yeah

Saat yang dinanti-nantikan

Daku mau tag mereka2 ini

hahaha

1. CiK AsheH
2. CiK CookiE
3. CiK AinaA
4. CiK PinkO
5. CiK YanA

6.CiK ChiRA
7. InciK PaaN

3 comments:

CikYana(",) said...

cik yana da penah wat tag nie

p a a n. said...

ermm..da penah wat gak ley x?
kihkih

ihsan_huhu said...

owh xdek r panjang mane name ko

:: ThE FoLLoWeRs ::