Wednesday, March 11, 2009

TAG

TAGGED FROM CIK PINKO

Rules : Answer the questions, and bring up 3 reasons why for that answer.A

1. Apa kau rasa bila tengok gambar ex kau dengan perempuan lain(gf baru)?
x rase ape kot
Xde rase jelez n sakit hati pun
Dah xde jodoh…


2.TV Show yang paling kau minat
Majalah Tiga
Seram
Korean Chinese n jepun movie or drama

3.Lagu apa yang kau dengar sekarang?
Maroon 5 ~ this love
Pesawat ~ Mirage
Grey sky Morning ~ Cinta gile

4.Rasa terganggu tak dengan soalan yang berkaitan dengan sex?
Kalau terganggu,apa kau buat?
heh hoh….
Ahakz
Wat bodo sudeh


5.Teringin nak makan Krabby Patty tak?Knapa?
xpun
Ape ke benda tuh
Masakan maa lgi sodap

6.Movie yang kau paling suka tengok
banyak sgt yang suke…..next.

7.Brand makeup yang kau pakai
maybeline…


8.Suka The Beatles tak?Lagu apa?
boleh la
Layan gak
Yesterday

9.Kenal Muse tak?Sapa Muse?
yup yup
Tau dari Asheh
Muse ade Matthew Bellamy

10.Berapa pasang kasut kau ada?warna apa?
banyak….

Tapi banyak warne coklat…

11.Still teringat kat ex kau atau pon dah totally forget?Kenapa?
tak hengat sbb daku still single….hehe

12.Kata2 terakhir untuk ex kau yang sebelum ni.
nothing….next

13.Apa benda yang kau ketagih sangat?
nak pegi manceng tp dah lame x cuti

14. Sapa kau nak tag lagik?

CiK AsheH
CiK CookiE
CiK AinaA
Cik Hani
CiK YanA
CiK ChiRA
InciK PaaN
CiK LalA
Cik Bowla
Cik Lynn

Wat time free k…xnak wat pun xpe..xpakse n xkesah…tp klu wat lagi bagus
Erm yg dh wat abaikan jer la….

1 comment:

p a a n. said...

kene tag lagik?
aiyaaa~~!!!
hahaha

:: ThE FoLLoWeRs ::