Saturday, March 07, 2009

TAG

~ TAGGED FROM CIK PINKO A.K.A GEMOK ~



Instruction
1. Make a list of what you want on your birthday
2. The list should be 10 numbers
3. Give it to 10 friend of yours.

macam tau-tau je besday daku x lame jerk lagi.
So frens hope u all can makbulkan hajat daku di bawah ini….


1. nak hadiah banyak2 jugak

2. nk keta satria neo satu…jd la


3. xnak bf tapi nak seorang suami yang bertanggungjawab…amen.
Adeh tetiba terJiwang plak.ape kes


4. nak rumah atas name sendiri

5. daku pun xnak surprise party coz dah tua

6. nak kengkawan sentiasa doakan daku bahagia, daku pun akan doakan kamu juge

7. nak kengkawan wish berday daku tanpa perlu diingatkan

8. yup yup of cos la nak kengkawan and famili daku hepi di hari itu…

9. xnak sambut besday leh tp nak hadiah

10. nak secret admire bagi hadiah tanpa name leh…baru mister….heheh

~NAK TAG SAPE?~


1. CiK AsheH
2. CiK CookiE
3. CiK AinaA
4.Cik Hani
5. CiK YanA
6.CiK ChiRA
7. InciK PaaN
8.CiK LalA
9. Cik Bowla
10. Cik Lynn

5 comments:

p a a n. said...

kene tag lagik? aiyaa...

hani ;) chOc said...

haish.
cik hani tuh bukan sy kan.
kan kan.
yuhu!!~ ;)

lala said...

adakah cik lala itu saya??katakan tidakkkk hahaha :D

AyanaAsham said...

klu u all xnak wat pun xpe.daku x kesah..just nak memenuhi syarat jerk

ihsan_huhu said...

besday ko ble? mintak2 lambat ag sbb nnt xdek org igt

:: ThE FoLLoWeRs ::