Sunday, April 05, 2009

Al kugiran

tiada ape yg menarik untuk diceritakan olehku
pada hari ini dan semalam
tapi semalam selepas hujan yang menggila
dan guruh serta kilat yang sabung menyabung
daku pila dc beli makanan
coz perutku minta diisi
tup tup
kerana hujan itu telah berhenti
daku dan Asheh decide
nak pi tgk kugiran di padang kawad
agak menarik dan buleh tahan la
pada duduk kat bilik tak tau nak wat ape
tema kugiran pada hari itu adalah
terima kasih
antara lagu lagu yg didendangkan oleh peserta
adalah terima kasih(awie) lagenda,khayalan,hotel california,
dan macam2 lagi la dah x igt doh
tapi
kami blah b4 tau result
huhuhuhu
mls doh nak tunggu sbb time tu dh lewat sgt
balik ostel pun dah kena tulis name kat pak guard
just procedure..hehehe
sekian wassalam.

3 comments:

sajeedhani. said...

tema nye terima kasih?
macam menarik jehh.
unikss.:)

Eazy Izzuddin said...

hiks..
geetu..
nice...
xD

ihsan_huhu said...

lagu terima kasih tuh yg mane r

:: ThE FoLLoWeRs ::