Friday, April 03, 2009

ia pasti berakhir kot.....

akhirnya ia berakhir hari ini dengan presentation
yang sesimple mungkin kami lakukan
thanks a lot to Madam Hasbi
coz tak banyak masalah time
kami mempresentkan diri kami pada petang tadi
untuk clazz Bel


clazz tersebut telah melabuhkan tirainya
pada hari ini pada pukul 5 ptg tadi
dan insyaAllah tiada lagi Bel 422 for the next sem...
hujan pula turun dengan lebatnya
seolah-olah meredhakan kami berlama-lamaan
di fakulti dalam jangka masa yang lama
dengan hanya berchit chat kosong
dan menghuha kan diri masing-masing


Next week is the last week
for this sem and start from 23 April
is Final EXAM
upenye dah nak habis sem....
akhirnya daku tiada kesabaran pule untuk
mengakhiri kelima-lima paper final itu...
doakan daku sahabat-sahabatku


tapi sebelum itu berlaku daku mencuri waktu
kerana diberi kesempatan untuk menghadirkan diri
ke satu sesi temuduga SPA
di kampung halaman ku Kuantan
kawan-kawan doakan juge sahabatmu ini
kerana daku harus rebut segala peluang yang datang

so ma abah tunggu kepulangan anakmu ini
disamping pulang untuk memohon restu
for that final exam

For the next week juge
daku akan melakukan pembunuhan
curi ayat Asheh nih
pembunuhan itu adalah


Quiz AOM
Test Database

Quiz Network

Presentation Network

Presentation Database


wallla banyak siot, mengtang2 next week
dah last week for this sem
banyak plak benda yang nak kena wat
aiseh...
untuk ini juga harap doakan daku ye kengkawan.

time group yoo wat presentation...
mereka just pakai bju melayu jerk..sempoi..





6 comments:

sajeedhani. said...

all da bez ya fr da final exam!
:)

hernameislala said...

gudluckk sayang all the bestttt

rizz said...

hhehe sempoii je pkai bju mlyu hikss

panggil aku sheh said...

cool la Pn. Hasbi tu kan..
xsangka berubah!

neway, tak sabar nk balik kampung!!!!!!!!!! *yeay*

suhaila-ab said...

hai ayana..salam kenal dik...i follow u...jemput datnag umh slalu..

AyanaAsham said...

to sajeed: tenkiu dear

to lala: tenkiu gak

to rizz: aah kan coz clz tuh after smbyg jumaat.

to Asheh: ye la ko kan dah lame gile gaban x balik kg..kim slm kat family..hihi
aku ckp ni mcm kat dlm bilik xleh nak ckap hahaha

to Sis suhaila: tenkiu yup yup insyaAllah akan singgah selalu

:: ThE FoLLoWeRs ::