Wednesday, May 06, 2009

:: AwaRd ::

Award from Miss Boo





so aku dah tampal award tuh...thanks bangat...
kuning melambangkan institusi beraja...hehe sje nak ckp


5 ulasan,kritikan,komentan ape2 je lah....

~Miss Boo one of new blogger friend
~die mude dari aku dan cumel orgnye
~blog die warne warni...i like colourful
~hoho upenye die study kat uitm....tapi bkn same tempat die kat machang
~kucing die same kaler dgn kucing aku Yeyen yg dah arwah tuh....windu plak...hisk hisk


5 comments:

Boo™ said...

wah,gila cun blog ini ngn award KUNING tu :)
mekaseh utk ulasan2 itu.
hehe~
nnt crik kucing bau okey :)

AyanaAsham said...

aah naik seri sungguh...
thanks
tapi mungkin dah xde pengganti kot....

rizz said...

meriahhh award heheheh

Eazy Izzuddin said...

tahniah!...
ada awards menanti anda di blog eazy izzuddin...
thanks be my follower..
sila ambel ea
=D
xD

A M E L I A said...

hie.. i pon dapat award yang same.. ;)

:: ThE FoLLoWeRs ::