Saturday, May 09, 2009

:: seLaMat TinGgaL MeLati ::

setelah setahun duk kat Melati
sungguh banyak kenangan kat tempat nih
kenapa aku suke stay kat kolej
kenapa aku tak stay kat luar
orang kate stay kat luar lebih bebas.
bebas bagi aku tidak bererti leh keluar malam
melepak bersama teman2 melewati 12 tgh malam
semata- mata, tetapi bebas bagi aku
aku boleh uat perkara yang aku rase betul
dan ape yang aku rase nak uat

banyak kepentingannya duk kat kolej ni
bagi aku la
tidak bagi yang prefer duk luar kolej
sape kate kami yang duk kat kolej tak boleh
kuar lewat malam
buktinya sudah beberapa kali aku. Cik Asheh, n Ainaa
pulang ke kolej melebihi jam 12 malam
tiada ape yang perlu dirisaukan pun..
pendek kate tepuk dada tanye selera.


bilik yang aku stay...4b-o5-15



bukak je pintu bilik terus ruangan ampaian
kekadang tercium gak bau wangi
dah x perlu pakai aroma terapi...
dan yang plg besh x perlu pergi jauh2 tuk sidai pakaian...



pemandangan indah luar bilik




rak kasut...teratur kan...wahaha



yang ni paling best..bilik aku dekat dgn tiang wireless...
so senang keja nak update blog....tengkiu.



Last pic aku, Ainaa and Asheh...mencapap kat depan kolej Melati


jap agi dah nak balik kuantan
mby ketiadaan mase untuk menghupdate blog
jangan lupekan daku k...
daaaaaaaaaaa







17 comments:

joegrimjow said...

bubye asramaaa

AyanaAsham said...

yup yup
bye bye melati.....

CikYana(",) said...

cedey ye meninggalkn kolej melati
huhuhu
setiap pertemuan pasti ade perpisahan
cewah
cool gurl
:)

rizz said...

da abis study kew? hahahh

Zufar said...

sedih nk tinggalkan kenangan manis ann...

AyanaAsham said...

To cik Yana
xla sedih pun
lagi hepi kot coz dpt lik kg laman
hoho
yeah cool girl....

Eazy Izzuddin said...

ohho...
nk tnjk tiang wireless 2...
means ley on9 selalu...
ekeke...
xD

AyanaAsham said...

to rizz:
nope perjuangan itu msh ade lagi
belum ditamatkan lagi
bak kate org menuntut ilmu biar sampai ke negeri china...hehehe

AyanaAsham said...

to zufar:
ekeke
yup mmg sedih nak tgglkan kngn manis....

AyanaAsham said...

to eazy:
mmg pun
kui kui kui
sbb tu la leh on9 selalu.

ihsan_huhu said...

gle dh lm xdok hostel

{Suria Muhammad} said...

u didn't give me any crdt for that pict! it was awesomely me who snapped that! cantek kan? :P

i'm going to miss u guys, i swear! and act semalam da rindu dah! owh deym, since when daku sgt jiwang?

panggil aku shEh said...

adoiii..bubye melati!

.fatin nabila. said...

lama xaser perasaan duk ostel.
last, time last sem kt dungun dulu.
nway, nxt sem dpt duk ostel lg? or duk luar? or rsltt xkuar lg?

amir acap said...

waaaa...em dok ostel agi bez an..heee...lgpon jimat duit an...ke x..??
hehehe...
em kamu study katne ek..???

w a n a said...

bye MELATI (ayana) n Tun Fatimah (wana)!!
~interprem kat cni =)~

mummysyafie said...

nak stay kat luar la ni yer dik?? takpe..yang penting study tak lupa. duk luar n dalam sama je tu dik...

:: ThE FoLLoWeRs ::