Friday, October 23, 2009

eh! dah dekat ke?

Berikut adalah tarikh2 penting yang perlu diingat oleh tuan rumah:
1. 28 Oct 2009~Research Method Paper
2. 1 Nov 2009~CTU Paper
3. 4 Nov 2009~Project Mgt Paper
4. 8 Nov 2009~Telco Paper
5. 11 Nov 2009~HR Tech Paper
6. 15 Nov 2009~HRD Paper


so pakweku sile la jemput aku pd 15 tu bersama2 barang2 aku yang berlambak ye!
jangan wat2 lupe plak! ngeeeeeeeee




Aku ni sedar ke buat2 tak sedar diri.oit tuan rumah!
kamu dah nak exam next week
sedar2 kanla diri tu ye.

we tolongla kasi can kat aku nak men2 satu or 2 hari ni.
boleh kan..................plz3(nyanyi cam lagu alif tu)*
aku x kire aku nak men2 gak....



Aku rase weekend ni aku:
nak layan movie
nak pasang lagu kuat2
nak bace blog org
nak kemas n lipat bj yg berlambak
nak makan banyak
nak rehat puas2
semuala aku nak wat~senang!.. habis cite*
biar dendam terlerai
biar org kate aku terlampau
biar org kate aku ntah ape-ape
ade aku kesah

*now! aku tinggal sorg2 je kot kat bilik *

6 comments:

ihsan_huhu said...

fuih ynna terlampau.

ini nnt sheh kne wat post die part II plak nih

AyanaAsham said...

haha baru tau ke!
hahaha hg tlmbt la huhu.

panggil aku shEh said...

eh penat2! mls ai nk layan u ol

AyanaAsham said...

penat lg ke wei
jom kite bergumbira.....

e p i x ____ said...

gud luck :)

AyanaAsham said...

epix:
tenkiu:)

:: ThE FoLLoWeRs ::