Thursday, October 29, 2009

nasihat ibuku...

pggln dari no. yg tdk dikenali
so aku nak wat dajal
sila2 amik no ni 019-9189334 :))
masih single lagi ni.


dia~hello
aku~hello
dia~yana kan
aku~ye sy, sape ni!
dia~kawan lame
aku~sape ek
dia~kawan kat ktn

dlm at sape ek, xcam lak sore dia.aihhhhhhhhhh


aku~sape!
dia~nanti tau la
aku~nanti tau!sape ni!
dia~balik ktn bile
aku~16 kot
dia~16 kot, ade kot2 ek
aku~hehehe, sape ni!

letih kot asyik ulang sape ni byk kali

dia~emi!sore die slow gile
aku~emmmmmmm, emi mean abang emi ku! bia benar ye ke ni!nape sore laen
dia~hahahahahaha gelak kuat di hujung talian
aku~kuang ajo
dia~hahahaha tdgr plak sore pakweku a.k.a abh ku bergelak sakan dihujung talian
aku~hampeh!ciap mu balik nanti, no sape ni~dgn sore agk kuat
dia~no aku la, line!wei maa nak ckp

ooooo upenya permaisuri rmhku mahu ckp

aku~nape maa!
maa~xyah pegila air terjun
aku~nape?
maa~banyak benda jadi skang ni
aku~ape benda
maa~cuace x elok, xyah pegi la
aku~olo xde benda la
maa~ade kes org kena hmpp balak, mati kat air terjun
aku~ erk! lo ye ke, tapi aku mjwb lagi, xde benda la, kalau nak jadi kat mane2 pun boleh, bolela
maa~xyah la pegi,ckp kat kawan2 plan sem dpn je!
aku~olo
maa~dgr la ckp maa
aku~okla
maa~okla assalammualaikum, kim salam kat bdk2 umh,kat aina sekali
aku~waalaikummusalam erm ok,baikla


cuak xdpt join pi air terjun
tapi nasihat ibu perlu diutamakan
sori guys:(

10 comments:

ihsan_huhu said...

syg gk mak ko kat ko ek

AyanaAsham said...

of coz la
mak ko x syg kat ko ke!huhu

ank sebaik aku of coz la dorg syg
i love them....haha

panggil aku shEh said...

apela tye ngarut2 ihsan.
kan yana kan?

btw.. aku pon xley g bukit cahaya esok. budak2 umah sumer pg kot.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ni sumer pasal oral mandarin tuh!

abuyusof said...

:0

DzuLagiL said...

salam..
erm, kena dgr ckp mak...

AyanaAsham said...

cian kat mu sheh
xpe bak kate maa aku
plan blk sem dpn...hehe

AyanaAsham said...

abuyusuf:
:)

AyanaAsham said...

DzuLagil:
erm tau xpe
x bek murka kan

::alwaniamalini:: said...

bagus2..
kena dengar mak cakap..mak besenye, instinct dia kuat...

AyanaAsham said...

tula...demi mu maa
anak mu xpegi la....dun worry:)

:: ThE FoLLoWeRs ::