Wednesday, October 21, 2009

terapi kebusanan mungkin~fb

aku suke fb entah kenapa aku pun xtau.
fb mampu wat aku tergelak, tersengih kot!
fb wat aku jadi cket nakal
sbb leh gado2 kat fb
even dgn housemate,roomate or classmate sekalipun
leh kate mengate,mmg sgt lawak...........ngeeeeeeeee

yela dah nak dekat exam ni
mcm2 la perasaan muncul
hehehe
to all blogger
maap aku mmg bkn kaki komen kat blog
tapi x bermakne aku x usha blog korg
aku lebih suke melihat membace kemudian memahami
aku lebih suke jadi silent reader
so klu aku komen tu kira bertuah sgtla tu........ngeeeeeeeeeeee

cukup sampai cn
salam...
P/s~Asheh nanti ko bwa mp3 repvblik n down ye....besh plak that song.

10 comments:

ihsan_huhu said...

ape brg, komen2 lg bes, bace lebey kurg dah r

AyanaAsham said...

ko mmg pengomen tegar....
bace lebih krg x dpt input kot
ptutla ko selalu je slh phm
men hentam komen org jer....
insafla wahai huhu:)

panggil aku shEh said...

sori darling! ai xdek la mp3 tu.. jz klip yg i kasik tu ade. susah la nk donlot skang. sket2 block2 wireless uitm cm haram.

btw, jrg lah i bermuka buku ni! heeee

amir acap said...

hahaha...xpe2..bace n memahami tu lebeyh baik..hee..

e p i x ____ said...

facebook tiada tandingan.
nyesal tak main facebook dari zaman kanak-kanak dahulu kale.hehehe. :)

* kalau berminat nak photoshot free apa salah nya. Puncak alam tu dengan seksyen 13 shah alam dekat je kan?hehe

ihsan_huhu said...

komen kne r bende yg pelik2 br r bes.

kl komen sume nk same bosan gle

AyanaAsham said...

Asheh:
xpe klu ade lbh bek...ngeeee

AyanaAsham said...

amiracap:
bgus ade gak org sokong aku!hehe
tp mmg betul x mengomen x bererti x bace kan!

AyanaAsham said...

epix:
erm sound good...tp bz la lately.
mby next time

hdp fb!ngeeeeee

AyanaAsham said...

huhu:
komen bnda pelik2
hahahaha
sbb ko mmg pelik!ngeeeeee

:: ThE FoLLoWeRs ::