Saturday, October 31, 2009

apabila chipsmore begitu serasi dengan kacang hazel.............

cerita tentang chipsmore
baru selesai bedal sebungkus chipsmore, sedap plak
sori housemate ku, x pelawa korang,
aku ralik2 makan sambil berFB tetiba nengok habis sebungkus..
teruk kan aku...hehe
nak2 chipsmore dengan kacang hazel, erm sedap
ntah ape2 aku ni chipsmore pun nak cite.hehehe

sok CTU jawab dalam bm
hehe...pernah tak korang rase cam tetibe rase x reti nak jawab peksa dalam bm
aku pernah rase time test CTU hari tu
walaupun aku xpandai ngat english...bkn xpandai cket x pandai...hehe
tapi dah semua paper jawab in bi tetiba CTU jwb in bm....erk
doakan aku esok ye!

6 comments:

ihsan_huhu said...

kl boleh jawab dlm bm mmg aku dh bedal dh utk sume paper aku

DzuLagiL said...

salam 'alaik...
erm, bukan chipsmore tu produk yahudi ker...?
huhu...
kalau dah rezki, x pe ar..

salam imtihan,
moga2 dipermudah menjawab exam...

AyanaAsham said...

haha....dah lupe nak jawab lam bm.
so aku dah bedal je paper CTU td

AyanaAsham said...

rezeki jgn ditolak
tq semoga semuanya dipermudahkan & bjln lancar....amin

~~TueRa~~ said...

dah lepas dah CTU yahoooo..
nsb leh jawb gak kn..
kamu pn msti leh kn =)

AyanaAsham said...

tora:
fuh lega.......
4 more left....ciap sedia.

:: ThE FoLLoWeRs ::