Sunday, February 07, 2010

+++Ana Raffali dan baju kebaya........


Hujan Bunga di Kuala Lumpur

Ramalan kaji cuaca kata
aku kan jatuh cinta
tapi tak pula beritahu dengan siapa.
Lalu hari ini ku berlari
mencari-cari
si dia yang bakal
miliki hati ini.

Mungkin dia ada disitu,
tersenyum padaku,
namun malu-malu.

Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda.

Ikut rasa ingin sahaja
aku hampirinya
tapi ku takut apa pula kata semua.
Bukan senang untuk
ku meluangkan masa ini
sekadar peluang mengisi
ruang kosong hati.

Mungkin dia ada disitu,
tersenyum padaku,
namun malu-malu.

Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda.


sila usha sini utk tahu lebih lanjut



Ana Raffali antara artis baru yang nak menapak.Antara lagu lain ialah Tingkap kaca,Mekanika, My darling, Ghost and Paint Me.Kelainan cik ana ni satu die dengan dressing nya yang uniquely berbaju kebaya dan berbaju kurung sebagai gaya tersendiri dalam setiap show. Untuk naik cepat memangla kena ade identiti yang tersendiri.Tapi agak comel dan ayu dengan berkebaya dan berbaju kurung.Shuke tgk pempuan pakai baju kebaya :D



AyanaAsham*Ramalan kaji cuaca kata aku kan jatuh cinta, tapi tak pula beritahu dengan siapa :D

11 comments:

saya_arief said...

sape kah akak 2..?
femes ker..?

e p i x ____ said...

rasanye salah sorang ahli group member ana rafali ni member kolej saya ni

ihsan_huhu said...

boleh pkai kebaya tuh kre ok la figure.

boleh naik punye

rynn's ;) said...

lagu die mmg besh :)

AyanaAsham said...

adekarif*satu universitas dgn kite...uitm
bakal pesaing Yuna
leh bawa live....agak merdu tp x semerdu suara akak...hehehe

AyanaAsham said...

epix* kim salam kat team the marhaens tu....hihihii

AyanaAsham said...

huhu*tgu dan lihat....:D

AyanaAsham said...

rynn*suke die nyanyi lagu mydarling...perghhh

panggil aku shEh said...

dulu ana gemok r.. tp die still pkai kebaya wahahaha

AyanaAsham said...

skang pun....berisi gak cket...hehheeee
rilek je die pakai bj kurung n kebaya.

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

:: ThE FoLLoWeRs ::