Friday, February 05, 2010

Jumaat bukanla hari tido sedunia.........



tgh pk camne nak dapat duit banyak :D



Salam....

Tiap kali jumaat je sure aku mention jumaat, friday or hari segala hari kat FB.Biasala aku punya waktu terluang untuk mengarut kat dalam facebook tu.Memandangkan jumaat, ramai la dak2 kelas shout tido je lam facebook.Apela korang ni tido je reti.Macamla aku tak tido.hahaha.Korang ni bukan reti nak buat aktiviti berfaedah cket.Jomla pi joging ke,kacau orang ke,kacau mamat2 yang tak bape nak single kat puncak ni ke, usha2 mamat2 dahi licin ke.Ape salahnya asyik lelaki je usha pempuan dahi licin.Aku pun nak gak lihat indahnya ciptaan DIA.


Tadi text akak kat tempat practical mintak tolong e-mailkan pic buku log surat keluar masuk kat Jabatan pendaftar.Aku dah pun dapat idea nak wat database.Tapi takla mampu dibanggakan sangat.Sebab database tu akan jadi the simple one.Hope kak waida leh la send secepat yang mungkin.Minta maap la jika telah menyusahkan anda.hehehe.Bersopan la pulak.Tetapi kerajinan untuk menyiapkan report LI tu tak datang2...aihhhh payah sungguh kalau dah namanya pemalas.Bila la nak berubah jadi rajin.


Jumaat dah datang, sabtu datang kejap je lagi, ahad pun tak nampak batang hidung die lagi.So plan dis week mahu buat exercise SAD, seperti biasa aku hanya la insan yang mampu merancang Dia la yang menentukan segalanya.Last minute baru kite buat ye* ditujukan kepada housemate merangkap classmate ku.Aku dan housemateku dah start mengUsha keja.Tinggi cita-cita ni nak keja teros xmo duk lepak goyang kaki kat umah.Tapi aku risau ni!



geng-geng pegi joging petang tadi.....




AyanaAsham* Next week dah start quiz.....aihhhhhhh

21 comments:

MiSs TOrA said...

wowww..amboi2 perli rengang nampak "bkn ari tdo sedunia" nk kena saman malu neh..wakaka..emm tu la kamu nk jogiang x mo ajak aku..

saya_arief said...

tgh pk cam ner nk bayar.
banyak utang 2..

AyanaAsham said...

waaaa jgn saman cek....xdok duit nak bayo...ehehee
eleh....ajok pun xmo pi :D

AyanaAsham said...
This comment has been removed by the author.
AyanaAsham said...

adekarief*hahaha jage duitmu elok2...jgn boros.

panggil aku shEh said...

weh...... aku pon riso gk!

ihsan_huhu said...

patut r semangat joging.. ade laki rupenye.

hahaha

joegrimjow said...

bak kata jard
kawenlah dengan yg kaya
pasti jadi kaya

{C.S.M} said...

'kacau mamat2 yang tak bape nak single kat puncak ni ke, usha2 mamat2 dahi licin ke.Ape salahnya asyik lelaki je usha pempuan dahi licin.Aku pun nak gak lihat indahnya ciptaan DIA.'

mek loike this one! bila la nk pergi terjah uitm puncak lagi B-)

iqafi said...

;-)

seronok baca entry kamoo..

AyanaAsham said...

Asheh*aku mmg risau ni...nak smbg study.otak xleh nak time dah....hahaha (alasan)

AyanaAsham said...

huhu*well of coz..tp lupe nak bgtau smlm lelaki xramai yg ade 2 tiga kerat je...letih smbyg jumaat kot :D

AyanaAsham said...

Joe*aku nak kawen dgn org yang kaya budinya...InsyaAllah

AyanaAsham said...

KIe*so apelagi meh la join kitaorg beriadah di puncak...Shah Alam xde ni.hehehe

AyanaAsham said...

iqafi*maceh....n3 yg merepek meraban je kot :D

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

kawaii!!

e p i x ____ said...

hehe :P jogging kat mana kah tu?? mcm tinggi je tempatnye

e p i x ____ said...

hehe :P jogging kat mana kah tu?? mcm tinggi je tempatnye

AyanaAsham said...

zara*hehehe tengz comen.....

AyanaAsham said...

epix*inila puncak alam.sebab tu tinggi....u len xde ni...hahahhaaaa
jemputla ke puncak alam tq

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

:: ThE FoLLoWeRs ::