Saturday, February 06, 2010

+++ibuku kata nasi dan ayam paprik yang ku makan sangat sedap.......

Salam....

Sebelum jari jemari kaku ku menekan-nekan kibod ni,beliau baru selesai menyelak kain langsir dan dikepit dengan menggunakan pengepit rambutku.So sape kate pengepit rambut tiada kegunaan lain.Itula kegunaan lainnya.Boleh digunakan sebagai pengepit kain langsir.Berbalik kepada title di atas, maa! masakan maa adalah terbaek kot.Jika diberi pilihan aku rela tak makan kfc yang menjadi idaman untuk hari ni.Sebabnya air tangan ibu tiada bandingnya dengan yang lain.Sungguh tak tipu ni maa.Hehehe walaupun orang tak selalu puji masakan maa.ngeeeee.Biasela ibuku, anakmu ni kan kalau time makan lebih suka berdiam diri.Menikmati la katakan.(alasan semata)



Ibuku, tapi KFC sedap gak kan :D




Nasi dan paprik dan air cincau.Cost hari ni ringgit malaysia 4 hengget.hengget tu dah jadi kebiasaan untuk disebut.ngeeeee.Tapi kalau nak dibandingkan dengan masakan maa.Of coz la jauh panggang dari api.FREE la kan.So lepas habis blajo ni aku nak duduk umah sebab dapat makan free, tak perlu bayar, leh simpan duit nak beli mitsubishi aitrek idaman.(berkeadaan senyum sinis)Teruk sungguh anakmu yang sorang ni kan.Hari ni kat angsana tak ramai mamat2 dahi licin so program mengUsha tak dapat dijalankan dengan baik.Kena blah before maghrib berkumandang.ngeeeeeeee.


S.A.D = SEDIH



SAD sama dengan sedih dalam bahasa ibunda bahasa melayu.Walhal perkataan tu sangat kena la dengan maksud bahasa melayunya.Sungguh sedih aku melihat soklan S.A.D atau lebih tepatnya System analysis and design.Takde yang lagi sedih ke nak bagi Cik akma.Pening pale takyah cakap dah tahap dewa pun ni.Aku shout SAD = SEDIH kat facebook tadi.Semua duk kate kalau dah sedih menanges sudah.Sungguh prihatin mereka2 itu.SAD belum sampai nak nanges ag.Kena bertahan sampai final nanti.cewahhhh berlagak nak mampus.TITIK





AyanaAsham*sabtu yang bosan(sebab sebelum ni tiap2 sabtu je kuar)

8 comments:

saya_arief said...

kui3..
besh nye ayam..
kiter da picit2 kat xpax 2..
maju da die da ade nuffnang..
chaiyok2..

AyanaAsham said...

adek*uit....besala kena la pndg ke depan...hehhee

ayam besh ek...bile nak banje!

panggil aku shEh said...

rindu mak masak jugak..

gd luck tok quiz OHA senin ni!

ihsan_huhu said...

ape brg usha dahi... hahaha

naz said...

cayokk

AyanaAsham said...

Asheh*aku ngidam singgang dgn budu..perghhhh

AyanaAsham said...

huhu*ade aku kesah...hahahaa

AyanaAsham said...

naz*sila jangan terjah....kamu bkn naz ahmad kan....ngeeeee

orait tengz

:: ThE FoLLoWeRs ::