Wednesday, February 10, 2010

+++Jiwa kacau memikirkan cuti yang tak macam cuti

Salam blogger

Baru je sudah memanaskan air untuk memanaskan kembali kuah laksa yang aku beli petang tadi.Kesimpulannya aku baru nak makan, well blogwalking dulu baru leh wat keja len yang tidak dilabelkan sebagai lagha itu.Sori cket aku bukan buat keja-keja lagha ni, aku membaca la.Membaca baik untuk minda..ngeeeeeeeeee

Lagi 2 hari je lagi, nak balik dah. Bak kata Cik Ana tadi, u all ni dah terbayang tiket bus la tu kat mate.Sudah semestinya la Cik Ana, tapi kami dah beli awal2 lagi dah.Jiwa aku dah lame pergi, dah lame tak ade kat puncak ni, dah lame tak ade hati nak tengok buku, tapi kena tengok gak la.tanggungjawab kot.

Berbalik kepada cuti, Abahku sudah plan baek punya, katanya mau pergi lagi ke Gambang Waterpark.Tapi abahku takkan cuma kita bertiga.Kalau ada si ain, akid, danish dan qaseh kan baru kebabom. Baru syok..Macam malas je nak pergi itu gambang waterpark.Sebab sudah pegi, kalau cuti sure ramai yang pergi, mesti la tempat buatan manusia itu akan dipenuhi juga manusia yang berbilang kaum dan agama. Dah terbayang kat mata ni betapa sesak dan padatnya nanti. Tidak pun kite pegi mancing je bah...ngeeeee

Cuti bukannya macam cuti sangat pun, Lecturer cibuk nak bagi aisaimen tu aisaimen ni la.Mane dengan aisaimen lainnya lagi, dengan report L.I lagi, dengan databasenye, quiz nya after CNY,waaaaa banyaknye keja sekolah.jiwa kacau betul la.Baru ingat nak pi beraya di rumah auntie, uncle dan nyonya belakang rumah, tepi rumah depan jalan belakang lorong tu.Aihhh potong tul la.Kalau tak sure leh dapat limau mandarin dengan ang pau.

Tamat sudah.......



jangan risau itu bukan tiket bus aku :D




AyanaAsham*hujan diluar sangat lebat, mungkin sebab ade konsert di FSK.Tula sape suh tak jemput.ngeeeeeeee

11 comments:

saya_arief said...

2 tiket kete api da...

e p i x ____ said...

awk ni orang pahang ker?

ihsan_huhu said...

ooo.. gambang ade waterpark ke?

AyanaAsham said...

adekku*kan sudah mention itu bkn tiket bus akak...ngeeeeee

AyanaAsham said...

epix* yup i am.

AyanaAsham said...

huhu*adela.....ko tak tau ke :D

joegrimjow said...

tiket ketepi xkan jadi bas
erkkk?

AyanaAsham said...

sape yg beli tket ketapi bertukar jadi tiket bus tu...ngeeeeeee

baincardin said...

Al-Fatihah untuk blogger HAMIZA.......

AyanaAsham said...

Al fatihah.......

panggil aku shEh said...

yeah!! tasaba nk balik wawawa~

:: ThE FoLLoWeRs ::