Thursday, August 20, 2009

ceritera anak sedareku.....

aku skip clazz HR tech hari ini. ianya sungguh tak tercapai akalku bagai lagu Elyana itu.
ape tidaknya rase mengantuk yg amat.lalu tidola tuan tanah hingga tak hengat dunia. mintak maap ye puan, i skip ur clz today...hehehe


aik ini ceritera tuan tanah ke ceritera anak sedareku
of cozla ceritera anak sedaraku yg sangat gelatat itu, Ain
dah namenya title kat atas tuk die...hehehe


ceritera bermula apabile aku online fb tadi, so jalan punye jalan, cari punye cari sampaila satu page search ni, tetibe mata ini terlihat pic ain gelatat tu. plak tu digunakan sebagai profil picture org tu plak...adeh
glamor sungguh ek anak sedareku. ni mesti org tu suke pic budak gelatat tu.xpe tuan tanah tak marah pun. just terkejut coz pic anak sedareku msuk fb sbg profil picture org len....
kalau budak gelatat tu tau yg pic die ade org gune pakai.apekah reaksi beliau ye...
malas aku nak amik tau.


ini buktinya.......

18 comments:

panggil aku shEh said...

giler hebat ain!
aku yg umo 22 taun ni xpenah2 seglamer die mse kecik...
uishh!
*geleng2 pale skang*

AyanaAsham said...

tau xpe
terkejut aku
geleng pale gak time tu....
aku pun x seglamer die...

~~TueRa~~ said...

wah..cye la ain..
hebat dr mak sedarenya..
bgus2..

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang pekena lepak kat blog gua..kalau suka datang lepak selalu.

Chow.

♥♥♥ said...

chantek ar! hahaha kem slm kt dia. ko ptt post gmba dia besar² kt entry nie. hehehe biar ktorg sume knl ;)

AyanaAsham said...

to tora:
tula hebat kan die....minah gelatat itu.

to FdausAmad:
insyaAllah klu free aku lepak kat blok kamu.

to sufi:
klu x clp ade pic die kat n3 lepas.
klu sape yg selalu follow blog ini tau la sape itu ain...
xpe insyaAllah nti aku uploadkan ek

Monkey D Luffy said...

tak malunya guna pic org lain kan

AyanaAsham said...

to monkeyDluffy:
tak malu ek
terserah la kat org tu...hehehe

p a a n. said...

Tah3 pelanduk 2 serupa.huhu

AyanaAsham said...

x mungkin paan
coz pic itu aku yg amik

dan baju yg dipakai pun same.
xmungkin la plak.

♥♥♥ said...

huhu bkn xfollow la ynna. ak kn pendatang baru kt blog nie. br je bjinak2 nie. ;)

♥♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
AyanaAsham said...

to sufy:
aah le
xpe2 permintaan kamu nti akan ditunaikan k...dun worry

milimilo said...

wah,kecik2 dah femes..comel sgt ah tu..heeee

.fatin nabila. said...

wah. mmg diminati btol ain tu.!

nway, selamat berpuasa, salam ramadhan ea. mohon ampun, maaf, andai if b4 ni, bila bc blog @ komen yg dihantar, w'pun tidak ada entry berkaitan dgn kamu, tp, if ada terasa hati dgn tulisan kt situ yg agak kasar bunyi, maaf ya.

hope dapat mulakan bulan ramadhan kali ini dgn hati yang bersih, suci agar ibadah menjadi lebih tenang bile dilakukan dan diterima oleh tuhan, i'allah.

AyanaAsham said...

to mili:
tau xpe dh femos bdk gelatat tu upenya....

to bowl:
selamat menyambut ramadhan juge
semoga kte dpt melaksanakannya dengan hati yg ikhlas...ameeen

e p i x ____ said...

gelatat tu apa?
gdix ka?

AyanaAsham said...

yup....
dan seumpama dgnnya

:: ThE FoLLoWeRs ::