Tuesday, August 18, 2009

entah kenapa aku pun tak tau........


credit to isuhangat...
aku suke ayat tu

''to make money we lose our health
and then to restore our health we lose our money...
we live as if we are never going to die,
and we die as if we never lived
....''


tetibe teringat time aku bace blog arwah asri
last entry yg dipost oleh beliau pada mei
hanya 1 komen di post b4 arwah meninggal dunia,
tetapi slps arwah pergi tak kembali, terkejut gak hampir tiga ratus
lebih komen dari blogger.....banyak kan
setiap yang hidup pasti akan mati



peristiwa tengah hari tadi...
malas nak cite banyak sebab aku pun tak tau
macam mane perkara yg sekecil itu pun aku leh wat tak tau je.
padahal bukannya aku x reti nak bace
itula yana kenapa tak bace dulu
wat lagi perangai cam bebudak umur 6 tahun.
mmg aku agak blur cket sejak minggu lepas lagi
tetapi tahap keblur-an aku dah mencapai tahap maksimum plak
susah gak kalau camni :(
si anem plak siap twarkan 5 juta utk tutup rahsie itu....hampeh punya anem.




9 comments:

panggil aku shEh said...

well ynna..
aku tanak komen entry ni.

aku jz nk ckp aku xslhkn sape2 pn dlm hal td!
aku knl ko agk lame n u too my fren..
aina pun.. if msg tu ko still rse aku slhkn ko n aina, aku mntk maaf.
aku tau mmg agak private tp ko tau kn aku xsuke simpan2.. baik pun aku ckp jht pun aku ckp.
tp, bile ko suh ak kem slm kt Yu bile jmpe die aku jdk pk blik..
so here i am..
thnx sbb concern psl adik aku!

"kata aku,
kawan tu tak kisahlah camner..
walaupun dia IBARAT
LEBAH, UMPAMA BUNGA
ROS, SEPERTI AIR, BAK
BULAN, SEPERTI
LEMBU, TAK UBAH MACAM
DURIAN
&
MACAM
BISKUT!!! sekalipun
dia tetap kawan..."

Kite tetap kawan kn? Aku tkut jd cm Nani.. sbb aku xreti nk berkawan!
OK..DONE.. hihihi

AyanaAsham said...

aku x terase pun.....dun worry la
ko kan kenal aku

{Suria Muhammad} said...

apakah yg sdg berlaku kwn2 yg aku sayangi sekalian?

whatever it is, kita semua kawan smpai mati wokey, insyaALLAH? imperfect friends make a perfect comrades :)

EzMa said...

sentimental tol 2 org membe aku nih..
hope korang x de pe2 la ek.. senyum sokmo lah.. hahaha..

Shafie said...

cam menarik gak ayt tu :)

np tu..blur?

panggil aku shEh said...

aku knl ko tu la..
urm.. bagosla ko xsimpan lam ati!

Kuki n EMa, kite sume kwn!
tade pape yg berlaku.. bese la tu

AyanaAsham said...

hoho....
alhamdulillah
first yg aku rase
nak tau kenapa
coz semua kengkawan aku concern about me n sheh..
tenkiu bangat

to sheh:
aku kwn ko slamanya..dun worry be hepi
hope ko cpt chat....
rjin2 isi ubat
aku pun x reti berkawan juge
tapi aku berkawan dgn semua org.
i'm not a perfect person.


to cookie:
yup cookie and sheh dh jadi kawan aku slmanya sampai mati
kalau aku yg pergi dlu hope korg sentiasa doakan aku


to ezma:
kdg2 sentimental itu pntg untuk
mengungkapkan sesuatu....
aku syg kamu juge ema...

to shafie:
ini adalah dialog hati ke hati
kwn2 tersayang aku
dan ini bermakna aku masih wujud kat hati kecil dorg..
lega + bangga

ihsan_huhu said...

org miskin xdek duit tp sihat

org kaya duit byk makan byk kne pakai duit bli alat exercise n g gym utk kuruskan badan

AyanaAsham said...

to huhu:
hahaha
org kaye pakai ke alt exercise tu....
lebih bek joging mcm org x brp kaye mcm kami ni ha...

:: ThE FoLLoWeRs ::