Friday, September 11, 2009

Bersyukurkah anda?


BE GRATEFUL WITH WHAT YOU HAVE

Seperti biase mmg wajib kot aku usha kat page strange world.n3 kali ni wat aku berfikir sejenak.bersyukurkah aku dgn segala apa yang aku ade kat atas dunia ni.bersyukurkah korang.
so aku malas nak cakap banyak.jom kankan

kankan=tgk tgk




EXTRAORDINARY:

The smiling crippled girl Qian HongYan lost her legs in an accident


Her family in China are poor and couldn't afford prosthetic legs,
so she uses a basketball to help her move.



Qian uses two wooden props to drag herself,
and never complains,
even though she has worn through six basketballs.



She always smiles



Always smiling



Always cheerful



always positive.



Entry kali wat aku rase bersyukur walaupun aku x kaye raye dan walaupun aku x bergaya tetapi aku bersyukur coz aku dilahirkan cukup sempurna sifatnya.
aku cukup bersyukur kerana aku punya 2 kaki untuk berjalan dgn sempurna.berlari selaju mane yg aku mampu.betah ke mane pun yg aku suka.~end~


AyanaAsham: Alhamdulillah ya Allah

13 comments:

naz said...

amin :)

AyanaAsham said...

naz:
bgus2:)

~~TueRa~~ said...

sedeynye nengok bdk tu..
n3 kamu neh wat aku sdr
bkn aku sorg je yg lalui idup yg menyedihkan..tq..

AyanaAsham said...

ape yg kte ade skang sdh ckup utk wat kte bersyukur:)

{Suria Muhammad} said...

masalahnya..ko lari ke mek? cm xmampu je nk blari :P

ihsan_huhu said...

aku mmg selalu bersyukur...

tp lg bersyukur r kl dpt awek cun, kete cun, duit byk hahahaha

panggil aku shEh said...

budak tu comel ar!
rase nk cubit jer pipi dye!

AyanaAsham said...

cookie:
jgn x tau aku atlit lumbe lari tau
tapi dh bersara lebih awl

huhu:
awek cun je igt dlm pale otak die
duit byk tu ok la...hehehe:)

Asheh:
sungguh dia mmg cumel...

epol said...

nice entry :)

mmg patot bersyukur sgt

farish sinclair said...

siannya

Faizal@poyan said...

salam..
selamat berkenalan emmm Alhamdulillah bersyukur sangat dengan apa yang Allah anugerahkan

FarhahNur said...

Ouch.
Inspiration!
Macam mana dia boleh senyum selalu.
Kuatla..
Kagum..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

:: ThE FoLLoWeRs ::