Wednesday, September 16, 2009

| | Majlis Berbuke Pose vs Lepaking

~ Majlis Berbuke Puase '09 ~
OMB55C
Restoran Chana, Saujana Utama



we all dapat kad raye:))
thanks to Shira..



~ Next ~



~konvoi to Shah Alam~
jom3 dgn 6 biji keta



~ Lepaking ~
Kaki sape paling cun:))




~ OMB55C ~
kenangan at Shah Alam'09



~ OMB55C ~
all of u are rock:))



Si jejaka2 = kePOYOan



Si gadis2 cun = peace beb



gedix kan dorang:))



~ Next ~




~ sesi berfotography ~
warga Rafle 4-303 = peace + star



so photographer x berape nak professional tu of cos la aku = AyanaAsham



~ tamat sudah ~



kepada semua warga kelas OMB55C and warga Rafle4-303 yang akan balik ke kampung masing2 esok and yang mengikuti blog aku nih same ade secara langsung mahu pun tidak terimala pantun ni tuk korang
yang tidak memandu berhati-hati juge, insyaAllah selamat balik dan selamat pulang, amin


satu Malaysia bersatu padu

bersatu padu penuh semangat

pesanan saya buat pemandu

Pandu Cermat Jiwa Selamat


credit: pantun dari P.M Malaysia



8 comments:

ihsan_huhu said...

aiseh xdpt aku nk usha kengkawan ko disebabkan gambar yg blurr n xbalance tuh

haih

joegrimjow said...

beshnyeee
xde kawan nak lepaking sama2

AyanaAsham said...

huhu:
mmg aku sengaje letak pic blur tu...barula penuh tanda tanye...haha

joe:
ciannye kat die....hehe

panggil aku shEh said...

hurm... korg makan ape weh?
cm xbyk jer.. hehe
kem slm kt budak event tu ah!hehe

panggil aku shEh said...

hurm... korg makan ape weh?
cm xbyk jer.. hehe
kem slm kt budak event tu ah!hehe

~~TueRa~~ said...

sheh bdk event tu org pgl jali..
nk tlg adjust tuk ang ka??ok ja haha..mkn sdap oo..=)

ihsan_huhu said...

menegokkan gamba2 tuh, aku terpikir plak, ble la korg g solat terawih pastuh.. hmm hmmm

.fatin nabila. said...

sonok², ak n bdk class ak xdan pon nk bukak pose sama aritu.

:: ThE FoLLoWeRs ::