Friday, January 29, 2010

***Betul ke Undi adalah rahsia....



Salah satu tarikan untuk pancing undi
*tapi ape pula motif love itu!



Kisah mengundi wakil pelajar....
Tapi aku rasa undi aku tadi bukanla suatu rahsia lagi.Salah satu sebabnya aku dah share2 dengan roomate aku,housemate aku,even kawan2 aku sape yang kitaorang pilih untuk jadi wakil pelajar fakulti aku.Keduanya sebab time aku mengundi tadi ade sorang staff kat belakang aku yang sedia membantu untuk gunakan system yang ala2 macam e-undi.Kagum plak rase yela dulu time mengundi guna kertas je.mane ade guna system2 ni.Tak la membazir kertas orang kate.



AyanaAsham*jangan letak name anak2 kamu bermula huruf N...cuba elakkan ok :D *penat beratur tadi




13 comments:

MiSs TOrA said...

hhaha..undi bkn rahsia la..klo undi pilihanraya umum mybe la aku rahsiakan..klo stakat nk pilihanraya uni je x yah la rahsia kot..x da maknanya..skrg ni suma IPTA da mcm demam pilihanraya la plak kan..huhu..

panggil aku shEh said...

A sampai Z.. ape yg ko wt, ape yg ko ckp & ape yg ko nasihat.. sejibik cm aku penah wt, ckp & nasihatkan. eh jap, tmbah satu lg.. gambar luv tu pon aku ade ambek! ahahhahahaha

AyanaAsham said...

toradtglagi...hahah tau xpe.
tp klu plhnraya umum pun...ade gak terbocor kan....

AyanaAsham said...

Asheh*heheh gmbo tu je yg menarik perhatian.adik ko hanto msg kat aku gune no mxs ko...tersaloh hanto katenyo...

panggil aku shEh said...

lol~ nape lak budak tuh.. akaknye mintap maap yek! hehee

[z@ck] said...

nama aku start huruf Z..
lagi lambat tunggu turn
T_T

AyanaAsham said...

zack*klu die devide by abjad pun...name huruf n ttp paling byk...aihhhhhhh penat

AyanaAsham said...

Asheh*xpe adikmu sdh meminta maap...ngeeeeeee
die tersalah la tu....

AzuanBudakMemandai said...

aku huruf M huhu

ihsan_huhu said...

fuh bes

AyanaAsham said...

Azuan* M pun byk gak

AyanaAsham said...

huhu*ape yg best ntah....

鯛魚燒Star said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

:: ThE FoLLoWeRs ::