Thursday, January 14, 2010

Update....

Mari belajar Melukis...

class: HRM a.k.a kelas budak darjah satu
peralatan: kertas mahjong,color pensil
title: lukis sambil bercerita pengalaman bercuti time cuti sekolah (konon-konon)
peraturan: setiap ahli kumpulan kena disagree dengan apa yang kawan mereka ceritakan dan lukis.

kami bukan pelajar universiti diulangi kami bukan budak-budak UiTM tapi kami baru masuk darjah satu.hahahaha.kami lukis macam-macam dalam kelas tadi.ade keropok lekor, kek, kereta tolak,bunga,pokok kelapa,masjid even kubur pun ade.kami siap gaduh-gaduh and jerit-jerit lagi dalam kelas ni. memang sungguh tidak dewasa.hahaha.group kami dilabel group paling nakal sekali. semuanya sebab azhar n yen.entah ape-ape dorang lukis.cantik lagi budak-budak darjah satu yang lukis. aku sangat suka madam ajar kami dalam kelas ni.langsung tak ngantuk.masuk kelas je enjoy.hehe




Mari bergambar kenangan...

tema: pondok-pondok
tempat: PSB n bus stop UiTM puncak alam
jurugambar: me!
mereka yang terlibat: aina,2R,dak kecik,ima,umi chan,fiby



fiby our new classmate

ini baru sesi bergambar untuk bulan januari ya geng.hehe.ade lagi untuk bulan akan datang. tidak perlu camera digital yang mahal.and tempat yang indah permai.cukup la dengan orang-orang seperti kamu semua yang kiut miut tu.hahaha.siyes ikhlas ni.ini bukan cubaan.ini betul2 punya.cukup dengan bagi aku handphone sony dah cukup untuk pic u all disnap.hehehe.kita kan dah nak grad so kena la kumpul segala kenangan yang ade.betul tak!




AyanaAsham: terima kasih diucapkan kepada pihak faculty coz bagi jaket kat kami....tahniah buat puan murni coz selamat melahirkan anak perempuan...

12 comments:

saya_arief said...

kami suke melukis tp lukisan kami buruk..
tapi xpe, nmpk abstract.

ihsan_huhu said...

mn lukisan ko?

AyanaAsham said...

adek arif~hehe cam tau2 jew lukisan kami cam abstract.hahaha

AyanaAsham said...
This comment has been removed by the author.
AyanaAsham said...

huhu~lupe nak amik

MiSs TOrA said...

kta dah darjah satu kn yana..pasni msti darjah 2 lak kn hehe..asa cm kanak2 kembali tp ssh gak nk pretend cm kanak2 jgk la..sgt kepuraan haha

MiSs TOrA said...

kta dah darjah satu kn yana..pasni msti darjah 2 lak kn hehe..asa cm kanak2 kembali tp ssh gak nk pretend cm kanak2 jgk la..sgt kepuraan haha

AyanaAsham said...

tora dtg lagi~tau xpe bkn senang dh besar nak berlagak cam dak2 ni...sgt ssh upenya.

Budak Pensel said...

darjah satu ker...dah besor2 belaka dah

AyanaAsham said...

budak pensel~terpaksa berlakon jadi dak2 darjah 1.agak mencabar gak le...;D

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

:: ThE FoLLoWeRs ::