Saturday, January 09, 2010

Jadi budak-budak tadika memang besh...

Entry kali ni nak cerita la siket pasal kelas HR.setelah sekian lame kami dibawa kembali menuju ke zaman tadika.well dah lame pun zaman tu berlalu kami diminta wat topeng untuk pergi ke parti.hehe.dah lame aku tak buat kerja2 seni nih.mula2 agak blur mahu buat ape and macam mane.toleh kanan aku tengok ima, toleh depan aku sengih kat yo.toleh kanan dah xde sape2 dah.hehe..so fikir2 punye fikir aku decide wat topeng rabbit sudeh.senang almaklum aku bukan dilahirkan untuk mempunya bakat seni teragung.:D

Buat punya buat.gunting punya gunting,gam punya gam,tampal punya tampal akhirnya ciap la topeng rabbit ala2 dewa tu.wahahaha.ntah ape2 aku punya topeng.aku rase budak2 tadika zaman sekarang wat lagi cun kot.dah siap kena present.lecturer aku tanye kenapa pilih rabbit well2 takkan aku nak cakap aku pilih rabbit sebab senang nak wat.




Aihhhh so aku jawab je la.aku pilih nak jadi rabbit because die loveable.disayang semua sebab rabbit kan pet yang manje.hehe.lagi sebab rabbit ade bebas.sebab aku kalau boleh nak bebas dalam wat decision.tapi aku terlupe nak cakap sebab aku pilih rabbit coz rabbit pandai.hehe aku kan tak bape nak pandai ngat.moral of the story tak mahu pulak la jadi rabbit yang gelojoh cam cerita arnab dan si kura kura kan.

Ini pula pasal kisah semalam pula.yesterday to remember.agak lame tak naek bus.tapi semalam naek bus rase macam nak muntah, pening kepala.nina plak kate die ase cam nak mati dalam bus semalam.even kami dapat seat pun.kenape ntah.agaknya sebab tak sempat nak breakfast kot.hehe.satu hari berjalan.turun naek bus.keluar masuk monorel.mmg la penat

Beli sane beli sini.masuk kedai sane.masuk kedai sini.alih2 penat.jom la balik nanti susah plak nak dapat bus. almaklum je la duk di ceruk alam.tapi lebih baek duduk di ceruk alam yang aman damai nih.ale balik kami bawe balik 2 orang tetamu ke rumah kami dari shah alam. yang sorang tu first time masuk puncak alam.terus berkelip2 mate.katenya cantik.hehe :D.aku setuju je.





AyanaAsham: cukupla sampai sini dulu.nanti bile dah grad sure dah xde sesi lepaking ye my housemate :(

9 comments:

naz said...

haha comel2 belaka

ihsan_huhu said...

tgh bosan tp tgh malas nk bace. tp nk komen.

AyanaAsham said...

naz~haha tenkiu :D

huhu~ nak baca silekan.xnak bace pun xpe.

saya_arief said...

idop budak2 tadika...

MiSs TOrA said...

huhu..sy le spiderwomen hehe..
ah..yesterday to remember ok gak la but jgn a walk to remember kt tesco da le haha..nyway best bangat kelas HR tu =p

AyanaAsham said...

adek arief~hoho besh kan kalau leh jadi dorg..xtau pun ape tu problem

Tora datang lagi~spiderwomen..hehe:D
walk to remember tu xmau dah.serik!

panggil aku shEh said...

yo & batman forever wahaha!
*ribit ribit ribit*

hihihi

AyanaAsham said...

rabbit la....:D

idop semut :D

AfhamFahmy said...

Amat kiut topeng kamu itu :D

:: ThE FoLLoWeRs ::