Thursday, January 07, 2010

Incik Azam....ape!

tahun berganti tahun.hari pun berganti hariso umur pun dah berganti yang baru,tapi aku maintain mude.almaklum ade orang pernah cakap
kat aku.muke aku cam budak form 4..so terus aku percaya la.hahaha
masuk je thn baru mesti org tanye
ape azam baru ko?

kalau aku jawab je nak jadi lebih baik dari yang tahun2 lepas.tapi mmg pun nak jadi yang lebih baik kan takkan nak ulang segala kesilapan yang pernah kite buat.tak mungkin sorang pun nak lalui benda yang sama.betul tak.

ade gak orang yang cakap nak langsaikan azam tahun lepas.tak kesahla kan.ape yang penting niat masing2.ye tak.
aku punye azam jarang yang aku cakap kat org.aku simpan dalam hati jerk.so azam tahun sudah dah settle dan berjaya dicapai.tu pun bukan men ssh ag nak capai.ingat2 tak tercapai la.azam tahun ni ape ek!aku nak jam baru la.jam aku dah buruk beno upenya.hahaha.so ade sape2 nak bagi aku jam tak.hehe ape la aku ni.tu bkn azam la.sile gelak kat aku.

azam taun ni nak boipren baru la leh x. eh eh jap jap aku ade ke yang lame...hahaha.ape ape la aku ni boipren kire azam gak kan.hehe.
senang2 cerita jadi je anak terbaek, adik terbaek, kakak terbaek, student yang baik walaupun selalu ponteng kelas, sahabat terbaek walaupun aku selalu sakitkan hati kawan2 aku,so sorry beb,and scandel terbaek...leh........


cukup la sampai sini dulu.nanti ade plak cakap aku kuat membebel :D




budak ni dah 5 thn.so dah start sekolah.
tapi pegi sekolah pun nanges.
aiyaaaa ain ape pasal mau nangis.
yaya xmo kawan la kalau camni.hehehhee


7 comments:

AzuanBudakMemandai said...

asal azam mesti yang terbaik je kan huhu

AyanaAsham said...

ntah le sebab dah fitrah manusia kot.tapi ade ke org yang nak azam die x baek.xkan azam org tu nak bunuh org kot kan...hehehe

AyanaAsham said...
This comment has been removed by the author.
ihsan_huhu said...

azam nk jam baru? p kedai bli r bukan susah nk capai pon

ape2 r azam ko

AyanaAsham said...

bace tul2 len kali

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

:: ThE FoLLoWeRs ::