Monday, January 11, 2010

Jauh Perjalanan Luas lah Pemandangan

Last sunday aku join 2'R pegi Serdang rumah abang beliau, tetapi kami sempat singgah di Shah Alam untuk bertemu senior beliau.biase la kena la wat baik dengan senior kan.banyak advantages nya.aku pun terkena la tempias nya.hehe. mane tidaknya dapat makan free.time kasih ye kak Bek banje kitaorang makan.wow sangat syok depan pintu sek7 dah ade pizza dan kfc.menarik sungguh.baru je 6 bulan kami tak ade di shah alam macam-macam perubahan berlaku.ingat nak masuk UiTM tapi tak berkesempatan.

After sesi makan-makan free.aku 2'R and seorang kawan baru>>>Kimah. menuju ke KL sentral.ku ingat lagi kate-kate kim hari ini kita travel ok. dari KL sentral naik komuter ke Serdang.sesampai di Serdang kami naik bus metro.Semua foreigner je dalam bus tu.takut pun ade.tapi kami wat bodoh je la.kami tak kacau dorang so hope dorang tak ade la nak kacau kami kan!Pelbagai ragam manusia aku tengok pada hari tu.Makan tengah hari juge di support oleh Kak Ana.Kami makan tomyam.fuhhhh sedap.rezeki-rezeki usah la ditolak bukan. :D

Bercerita pasal kimah pula.teringat aku pada kamu cookie.mana tak nya suka ambik gambar hobi beliau.hehe kami bergambar sakan hari tu di J.J.sangat seronok berkenalan dengan kamu kim.thanks to 2'R kerana perkenalkan kepada aku.tak salah menambah kenalan kan.Tarikh yang tidak mungkin di lupa.lagi pula sangat senang untuk diingati.100110


100110 : With my new friend, Kimah




Ayana
Asham:ain demam.keciannya kat dak kecik tu.aihhhhhh

11 comments:

ihsan_huhu said...

hi kimah

MiSs TOrA said...

hi ihsan_huhu..ni kimah minta tlg jwbkan hi :p mcm penah dgr huhu ni ye..tp di manakah ye :p

AyanaAsham said...

huhu: huhu diserang sindrom gatal2 :D

AyanaAsham said...

tora datang lagi:
oooooo kimah ke kamu yg ckp....:d

ihsan_huhu said...

hahaahha.. mane plak. bese je aku

AyanaAsham said...

hahaha yela sangat..apelagi kim dah bg feedback tu....:D

ihsan_huhu said...

ape lagi ape? ha ha?

hahahahaha

AfhamFahmy said...

New Year, New Frens :)
ain demam plk? demam takut p skolah ke 2 ....

AyanaAsham said...

huhu~apela kamu ni!

AyanaAsham said...
This comment has been removed by the author.
AyanaAsham said...

afam~hehe aah kan new yr got new frens

tpt sungguh tekaan itu.mmg ain dmm sbb xmo pegi sklh pun.teruk kan.aihhhh bdk tu

:: ThE FoLLoWeRs ::