Sunday, January 31, 2010

***Jgn Lupa shopping moping tuk raye cine ni!

Salam...

Raya cina dah nak dekat ni.So semua tempat pun ade discount gile best punye.Stok barang baru punye.Semua outlet pun ade barang warna merah2 tu.Ade jual pokok limau yang kecik besar tu.Dan semua parking lot penuh dengan manusia berbilang kaum.Ala kan kite 1Malaysia.Tapi kenapa la nak diisukan isu penggunaan nama Allah tu.Seolah2 mahu memecahbelah kan kaum kat Malaysia ni je.Opps jangan cakap banyak.

Kalau dulu time sekolah time duit sekepeng di dalam poket.Aku selalu shopping moping dengan classmate aku time nak dekat raye cine.Bukan ape banyak discount.Selalu beli kasut.Coz saiz aku byk yang dipamerkan untuk clearance stock.++ aku suka tengok gelagat manusia.Seronok cuci mata tgk gelagat orang ni.

Merah+Meriah



Jangan lupa shopping moping tuk raya cina ni.Rugi kalau tak berbuat demekian.Discount sana sini.Aku xde duit nak shopping moping tapi sempat berwindow shopping je.wuahahaha.Tapi sempat la beli kasut sukan tuk jogging kat puncak yang permai ni :D.Untuk kegunaan tak salah kan.


Aku jumpe satu gerai ni.Kedai uncle yang peramah gile.Dia jual barang2 handmade from Hong Kong.Cantik tertarik kau memang de bom.Ade bangle gak.Leh tahan tapi manyak beso.Cantik kan yang red color tu.


*before


after*



Selalunya aku nampak perempuan je yang design cupcake.Tapi semalam terlihat la mata aku ini seorang brother tekun menDesign cupcake sambil ditonton ku.Sungguh chumel abang itu.



first time tgk orang lelaki wat cupcake....


sempat gak curi men benda kat atas tu.nak beli gue tidak mampu :D


***tammat***

shopping jangan x shopping :D

AyanaAsham*Mood study datangla...........

12 comments:

[z@ck] said...

merahnyeee mak ngah...
=P

ihsan_huhu said...

bli r cheongsam satu.. fuh hot abes

AyanaAsham said...

zack*tula...semua tmpt pun merah pink dah jadi (*_O)

AyanaAsham said...

Huhu*mmg igt nak beli satu...tp semua dak kecik nya yg jumpe...hahahaha
xpe tanpa cheongsam pun aku ttp hot :D

MiSs TOrA said...

nak lollipop tu..blje arr kta..:)

AyanaAsham said...

jinnoti kate kite curi je...tapi kite curi satu utk kite je...
kan awk dah ade satu..hahahhaa

panggil aku shEh said...

fewwit!

AyanaAsham said...

ko fewwit kat abg chumel tu ek...die pandai wat cup cake kot....heheheeee

Kniedaz said...

lollipop tu korang beli ke saje amik posing amik gambar? hehe..korang ni cute la..happy je akak tgk..(teringat dulu time jadi student gak)

AyanaAsham said...

kniedaz*ktaorang x beli or amik...kitaorang curi je....eh xla ktaorang posing semate je...suke2...

seronok jd student...ramai kwn.heheheee

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

:: ThE FoLLoWeRs ::