Sunday, January 24, 2010

***capturing moments


1.Kotak a.k.a my bf at Delima :D


picture from Kie*


Si dia yang berwarna oren itu mengingatkan aku pada arwah oyen aku...tiba-tiba keadaan sebak menjelma.beliau diberi nama kotak.nice name wooooo.suke kotak.kotak comel, cute, hensem, macho dan juga mucho....name kotak Kie yang bagi.Tergelak seketika apabila mendapat tahu nama beliau kotak..Ketika ini perasaan rindu pula menjelma pada kotak.

Hari ni apela si kotak makan agaknya.Si kotak ni bagus pizza pun die bedal...Sungguh lapar die time aku bagi makan hari tuTerharu tgk die makan.banyak gak la die makan.Sungguh macho juga die meminta makan...hahaha..Lebih comel apabila Kie snap pic die.
oh si Kotak rindu sama kamu!




2. Uptown=Crocs


tokei crocs..ore kelate...lucu mu nih!


Ape kisah kat uptown ek....haha tak ingat dah.Yang aku ingat aku beli crocs for only RM20++.Nak beli ori aku tak mampu ok.Korang mampu tak,belikan aku satu boleh!hahaha.Tu pun puas tawar-menawar sampai bertikam lidah.hahaha.



3. Dataran Merdeka


dataran merdeka at 3 a.m


Sile usha yang belakang sekali tu...Die orang penting ni.Pernah jadi bodyguard,pemandu pelancong,pemandu berhemah,penunjuk jalan,tukang buat lawak dan banyak lagi la untuk kami satu rumah.Kalau takde die kami mungkin takut nak berada di Dataran sekitar pukul 2 hingga 3 pagi.Ya memang kami wat kerja gile.So terima kasih la CIK aizat coz jadi bodyguard kami hari tu.




AyanaAsham*hati-hati kalau nak buka tingkap or tutup tingkap.Kakak iparku putus dua urat tangan dan terpakse dibedah utk dicantum balik.Malang tidak berbau.

8 comments:

panggil aku shEh said...

ya Allah... seriau aku bace bab2 tangan kakak ipar ko nih.

huhuhu.. REMAJA giler korang skang nih!kuar lewat mlm kot. aizat bf umi ke? mcm kenal jer..wahahaha

AyanaAsham said...

2la....tau xpe...die dah kuar hospital da...seganas2 aku.upenya ganas lagi la die buka tingkap kat umh sampai leh putus urat tgn.

ntah kitaorg pi belajo benda baru hari tu.yup aizat bf umi...

Kniedaz said...

ish..ish..seram rasanya pasal kakak ipar tu...dah ok ke dia?

AyanaAsham said...

alhamdulillah...operation bjalan lancar....die dah balik umh mak!
dis friday kena pg semula....

ihsan_huhu said...

ish2.. pkl 3 pg dok lepak2 kat dataran merdeka.

bawak2 r g mesjit jamek ke mesjit persekutuan ke kakakakakah

AyanaAsham said...

huhu*kitaorang dah lalu mesjit jamek tp xde sape...:D

MiSs TOrA said...

haha..tu la kan pe la yana neh..pg2 dok lepak2 kt luar..pe nk jdik neh iskh22 :p

MiSs TOrA said...

pengumuman sume..abg kedai crocs tu tackle yana tu..pasni mtk crocs free la haha..

:: ThE FoLLoWeRs ::