Monday, March 22, 2010

Cerita hari semalam punye.........

Setelah meminta izin dari tuan punya gambar, so aku upload la beberapa keping gambar kat blog aku.Jeng jeng jeng.Gambar apakah di bawah ini.Cubala teka


dengan bersaksikan karpet merah, lagu ini dipersembahkan utk aku 0_o


Sungguh tidak ku sangka, ramai juga yang mempunyai bakat terpendam ye.Tak sangka budak2 classmate aku pandai menyanyi walaupun tak sehebat penyanyi asal.Memang tak hebat pun.Ops jangan marah.Tapi kagum la kat korang :D



Perempuan kat atas dua orang ni duk depan aku before dorang perform.Sungguh tak tersangka dorang perform malam semalam.Siap bawe lagu sendiri lagi.Gilak ar.Sempat gak borak2 dengan dorang, Katenya kalau nak belajar petik gitar 2 hengget je untuk sejam.Tapi setiap Monday and Tuesday je la.


Hazim, Hilal, and Mei2


Memandangkan temanya akustika so semuanya nyanyi lagu slow and bawa gitar sebarang dua naek atas pentas.Antara lagu yang dorang bawa Pergi, Kau ilhamku, Tercipta untukku, Tinggal kenangan, Andai ku tahu, Warisan Wanita terakhir dan banyak lagi la.Group dalam gambar kat atas tu group classmate aku, tapi dorang takde dalam gambar.Gilak ar dorang perform lagu feveret aku Warisan wanita terakhir.Feewwwiiitt yo bace sajak kot.


Jali dan Ayen


Classmate aku ramai kot join musikal akustika ni semalam.Yang tak boleh blahnya leh plak tak ingat lirik bidan terjun ke ape aku tak taula.Siap bawa lirik atas pentas.Sori Ayen sudah terkutuk kamu kat sini.Raye nanti aku minta ampun okai.


ramai kan orang, tapi duduk bersila dan bersimpuh memang sempoi :D


bang kenapa muke serius gile nih 0_o (juri la oit)



AyanaAsham*sangat berterima kasih kepada Hann 0_*

10 comments:

MiSs TOrA said...

tahun bila kamu p snap pix3 sume ni tmbh2 pix juri mlm tu huhu

duranian said...

besnye men gitar
tapi xreti
huk2

AyanaAsham said...

Tora*ku mintak dari ahli nujum alaf baru merangkap kenalan baru...hehe

mycousin*xpe kite suh org men gitar nyanyikan lagu tuk kite je...hahaha

MiSs TOrA said...

amboi copetnye bekenalan..kenalkn aku gak kwn hehe..sapakah itu..adakah jejaka atau jejaki huhu

ihsan_huhu said...

nnt aku dh bosan aku p masuk klas sax r

AyanaAsham said...

tora*beliau seorang yg dlahirkan kedunia sebagai perempuan yg cantik.
beliau juga sangat kreatif.
no jejaka or jejaki ye..hehehe

huhu*hahaha leh ar ganti arwah p.ramlee pas ni..
masuk ar wei.aku support dari belakang

panggil aku shEh said...

hahaha yo bace sajak terbaek nyer!

AyanaAsham said...

yo ckp last minute punya bikin...perghhhh
ramai awek bersiul kat die :D

MiSs TOrA said...

haha..tp nyanyi sbg back up singer yo mmg x sesuwai ket kot..kurang jelas yo malu2 kowt ye heh

Zumie said...

teringin nak maen gitar huhu

:: ThE FoLLoWeRs ::