Sunday, March 21, 2010

dari sisi gelap...............


Ramai gila la semalam org kat Shah Alam, jalan yang kebiasaannya tak jem, boleh pulak jem.Kitaorang parking punyela jauh.Ini kerana tidak mahu mengambil risiko kenderaan diblock oleh kenderaan yang laennya.Orang punyela ramai, baik amoi cina, minachi, dan juga perempuan melayu terakhir yang berbaju kurung tak lepas peluang pegi tempat ni.Almaklum cuti sekolah.Nyaris juga sorang budak perempuan dilanggar oleh aku.Aku ingat ain tadi.Jalan tak tgk orang dah.



Manusia berduyun2 turun,entah apela yang special sangat tempat ni aku pun tak tau.Tapi aku pun turun gakla bagi menyaksikan tempat yang telah diwar2kan menarik ni kan.Sempat pula mengarahkan mereka2 yang join malam tu meEspresikan kasih sayang mereka.Sekadar kenangan di mase hadapan.Sila jangan pergi kesana sekiranya baru lepas hujan, kerana kompem kasut crocs korang yang mahal tu bersalut lumpur.Tapi kira okai lagila kalau bersalut taik lembu kan.hahahahaa



Seperti biasa kalau tempat yang grand2 camni, tentula ade yang jadi penjaganya, Sori ye anda tidak dibenarkan menyentuh angsa tu.terima kasih.Kesian kat budak perempuan 3 orang tu.Tapi sempat kot dorang snap gambar dorang.Pegang cket pun xkan xboleh kot. 0_*. Niat di hati mau pusing2 semua tempat, tapi masa sungguh mencemburui kedatangan kami yang jauh ni.So balik cepat, nanti tak boleh masuk plak.Macam dalam cite cinderella pulak kena balik b4 12.



Oleh kerana camera yang dibawa dan digunakan tidakla mahal seperti anak2 cina atau abang2 macho bawa camera dorang kat tempat tu, gambar yang diambil dan disnap tidakla CUN.Tapi sebab dah cun semula jadi, gambar yang diambil guna camera handphone pun kire okai kan.Never mind nanti kite pegi lagi InsyaAllah, Kali ni jangan lupe beli bateri camera dulu ciap2.Kalau tak kempunan nanti.Sekian terima kasih.

13 comments:

MiSs TOrA said...

nanti pegi lg ye..aku nk join heheh

duranian said...

nak join gak
xpernah gi shah alam
>_<"

panggil aku shEh said...

weh....... tak aci tol r.

*nada jeleszzz trang trang*

AyanaAsham said...

tora*jom, cari moto 3 biji.kite pi merempit.hahhaa

myCousin*meh ar.aku tnjuk jln.ko sediakan transport....hahaha

Asheh* 0_* tp tak puas ht.cm nak pegi lagi.hari tu jln lecak.

Anonymous said...

Cool..

Pls visit this link, read few entries..you'll find it very funny and unique..

www.fdausamad.blogspot.com

seriously!

.fatin nabila. said...

chantek. tgk ramai da pg tmpt ni, pe nama da, i city kan.

AyanaAsham said...

bowla*yup i-city shah alam, kat sy 7

fdausamad*insyaAllah

MiSs TOrA said...

wah gila ah merempit mlm2 takut ar kt jln meru tu gelap n misteri je hehe

ihsan_huhu said...

fuh.. cun2..

dh lame aku xmerayau2 kat mesia. mcm dh makin pelik je

Kniedaz said...

katner ni? apa nama tempat ni? cam best jek

AyanaAsham said...

tora*dah tu kite xde transport ar

huhu*ko bknnye igt nak blik mesia.sbb tu ape yg jadi kat cn pun ko ckp pelik...hahahaa

kniedaz*kat shah alam, dekat sy 7 :D

baincardin said...

best plak tgk tpt kt SA ni. ^_^

AyanaAsham said...

jemputla dtg...mcm2 ade di mesia...:D

:: ThE FoLLoWeRs ::