Thursday, March 25, 2010

Tanda soal.

Salam....

Keadaan tak berapa baek sekarang, otak penuh dengan tanda-tanda soal.Aku rasa dah macam dalam buku komik pulak.Sudahla ditinggalkan roomate.Suasana diselubungi sepi.Kalau ada aina leh jugak gadoh2, jerit2.Tapi setidak-tidaknya lebih baik daripada diselubungi misteri kan.Aku doakan ainaa berjaya jawab test kpli die tu.Sekarang die dah create ketiga beliau.Sangat tekun beliau mengusahakan blog ketiga beliau hari tu.Aku tak tolong sangat pun, sebab die memang dah pandai bab blog2 ni.

Segala tanda-tanda soal yang berada dalam otak aku sekarang!



,,uɐdǝp nƃƃuıɯ ᄅ ʞıןɐqɹǝʇ ʞɐʇ nʞɐ dnpı ǝdoɥ,,

ʇɔǝɾoɹd ᴚԀ၁2
uoıʇɐʇuǝsǝɹd I⅂
uoıʇɐʇuǝsǝɹd ⅋ ʇɹodǝɹ ∀HO
uoıʇɐʇuǝsǝɹd ⅋ ʇɹodǝɹ ◖∀S
∀HO ʇsǝ⊥
◖∀S ʇsǝ⊥
◖∀S ǝʇOᴎ

◖∀S ɹɐǝʎ ʇsɐԀ

ɹd၁2 zınΌ




aku keseorangan, perut tak pernah tidak kelaparan, kepala otak keserabutan.



AyanaAsham*bak kate burung jenjang.buatla satu persatu............

6 comments:

saya_arief said...

yok ke gadong..

AyanaAsham said...

aih, rindu sama gadong.

duranian said...

tido je
lagi bes

ihsan_huhu said...

fullamak nih dh mcm dr tancredy prisonbreak main burung origami

fia said...

mana sume org?

panggil aku shEh said...

da nk dtg final dah..

:: ThE FoLLoWeRs ::