Tuesday, March 09, 2010

cerita yang dah basi!

1.modul 3

Sangat suke title photo dak kecik Hari seronok, Hari semangat, Kami seronok.Modul yang tak boring, sebab maen je dalam kelas.Dapat fasi plak mude je.hehe.Anyway niat mule2 xmo pegi modul ni, tapi disebabkan takut tak grad pegi la juga.Nasib baik berbaloi2.Yang beshnya dapat banyak cokelat.nyum3.Tapi apesal nasi hari tu cket sangat ek.Tak cukup kot.Dahla punye sedap nasi tu.aihhhhhhh.


en. izwan model tuk produk sotong.com


produk company laen...


bestnya cokelat...ngeeeeeee




1.netball

Netball hari tu kalah doh.Bukan malas nak cite pasal kekalahan.Biasala itu kan adat pertandingan.Nak dijadikan cerita lepas kalah bukannya reti nak balik terus, duduk bergaduh di pdg kawat tu.Sape suh dak gedik tu keluarkan ayat cam sial tu.Anyway tahniah di atas kekalahan budak gedik itu juga.Sakit wo dihempap 2 badan berisi, macam nak mampus aku rase.Bola sebiji pun nak berebut.tak ade pekdah betul.Tidak lupa Tahniah kepada grup fighty tu....atas sokongan kitaorang yang kalah ni kot..ngeeeeeee



b4 game!



b4 kalah! >_<



AyanaAsham*Esok quiz...study tak lagi.....arghhhhhh


9 comments:

ihsan_huhu said...

lempang je budak tuh

Kniedaz said...

hensemnya en izwan..hehe

panggil aku shEh said...

lol.. tak ensem pon.

hahahahha

.fatin nabila. said...

hai yana.

lama xcomment.

oke, bye.


hahaha.

AyanaAsham said...

huhu*
kite rileks2 sudeh
wat pe gado2 cm org pendek akal..
tp smpt psycho pale otak die hari 2

AyanaAsham said...

kakNiedaz n Asheh*
anyway die hensem tu mby sbb die ajin snym kot...
dulu brt die 90 kg
pastu die diet dlm mase 2 thn jadi la si kurus izwan...
sbb tu nmpk cam ade yg x kena

kmbr die yg dulu dh mati katenya

AyanaAsham said...

bowla*
hye hye....
ngeeeeeeeee
bye bye

MiSs TOrA said...

haha..minat pasan cun tu x bleh blah seh..lgsg x cun kowt da tu pangai gewdikz..nyampah tp best la psycho dia abis2san smpai tekak pn skt tp x pa bebaloi2 hehe

AyanaAsham said...

tora*hahaha tau xpe
berbaloi kan trn jadi pom2 gurl...

:: ThE FoLLoWeRs ::